Even Voorstellen: Ons Culinaire team
We schreven het al eerder: wat ons betreft is mag de lunch best het hoogtepunt van de dag zijn. Of het diner. Op een lege maag kun je niet vergaderen en goed eten maakt de geest weer helder. Natuurlijk kun je lunchen met “gewoon” een broodje kaas en een soepje maar wij maken er graag iets meer van. Omdat we dat belangrijk vinden. Op Nieuw Allardsoog gaan we voor duurzaam. Dat betekent dat we veel lokale producten gebruiken en bijna alles zelf maken. Iedere dag maken we verse soep en ieder seizoen is er een ander menu, gebaseerd op de producten die dan verkrijgbaar zijn.
En wie zijn dan die koks die de maaltijden voor u verzorgen?
Links Willem en rechts Wim. Beiden hebben een lange staat van dienst bij diverse gerenommeerde horecagelegenheden in Friesland. Inmiddels zijn beide al weer vele jaren bij Nieuw Allardsoog aan de slag.
Ons culinaire team staat garant voor eigentijdse lunches. We werken met ons eigen seizoensmenu en maken gebruik van biologische ingrediënten. We zorgen altijd voor vegetarische gerechten en als er vlees geserveerd wordt dan is dat van onze eigen Galloway koeien die in liefde en vrijheid worden groot gebracht op ons landgoed.
Wij serveren altijd verse en huisgemaakte producten. Het lunchbuffet bestaat altijd uit tenminste 2 warme gerechten. We serveren o.a. de beste broodsoorten met het beste beleg, vers fruit, biologische zuivel en sappen, vruchten smoothie, en altijd 3 huisgemaakte salades.